Een abaya is een traditionele jurk die vooral wordt gedragen in Islamitische landen. Deze jurk bedekt het volledige lichaam, behalve de handen, voeten en het gezicht. Een abaya valt los, maar kan eventueel rond de taille strakker worden gemaakt om wat meer vorm te creëren. Als je op zoek bent naar kleding om het lichaam te bedekken, maar er toch verfijnd uit wil zien, is een Abaya Dubai interessant.

Voor elke gelegenheid

Abaya’s zijn er in allerlei kleuren en materialen. Voor elke gelegenheid is er wel een bijpassend model te vinden. Voor alledaagse bezigheden zijn er wat meer simpele abaya's. Denk aan een zwarte variant, of een beigekleurige. Ook voor meer speciale gelegenheden als een bruiloft zijn er wat meer unieke abaya’s om uit te kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld de optie voor een zijden variant, of een abaya met een mooie bloemenprint.

Prachtige jurken

Als je gaat voor een Abaya Dubai, kies je voor luxe en cultuur. Oorspronkelijk werden abaya’s enkel in Islamitische landen gedragen. Tegenwoordig zien we ze echter ook in steeds meer Westerse landen verschijnen. Een abaya is niet alleen een prachtige jurk, maar het laat de draagster zich ook prachtig voelen. De abaya’s van dit merk staan voor bescheidenheid, luxe, durf en traditie: vier belangrijke kernwaarden. De designs zijn uniek en worden gemaakt van de juiste materialen.